Menüü

Võikud

Suitsukala võileib

Üks õige kalasalativõiku, suured muredad suitsukalatükid ja muna suplemas maitsvas majoneesikastmes terase mitmeviljasaia vahel.

Kanafilee võileib

Puhta pehme maitsega mahlane fileevõileib, suitsust maitset toetamas värske salatileht terase mitmeviljasaia vahel.

Maasuitsusingi võileib

Mõnusalt toorjuustune amps kahe terasaia viilu vahel, kurk ja salat lisavad värskust

Juustu-küüslaugu võileib

Küüslaugu-juustu võileivas on kasutatud musta leiba, mis on määritud toorjuustu, küüslaugu, riivutud juustu ja majoneesi seguga. Võileiba rikastavad keedusingi viilud ja frillise salati lehed.

Suitsuforelli rukkileib

Hõrku suitsuforelli kroonivad toorjuust ja till. Forell ja toorjuust moodustavad rikkaliku kreemi, millesse armub iga kalasõber.

Rukkileib peekoni ja munaga

Pehme rukkileiva määrdena on kasutatud toorjuustu-sinepisegu, mis annab peekonile ja praemunale mõnusa särtsu. Võileiba kroonib krõmpsuv hapukurk.

Baugette maasuitsusingiga

Krõbeda kooriku ja pehme sisuga baguette'i sai on määritud päiksesekuivatatud tomatite-toorjuustumäärdega. Saia kroonivad kodumaise maasuitsusingi viilud, Eesti Juustu, tomati viilud ja frillise lehed.

Baguette kanafileega

Kanafileega baguettes on kasutatud tervislikku rohkelt kiudaineid sisaldavat kliidega nisusaia. Saia rikastamiseks kasutame maitsekat toorjuustu-majoneesi-rohelise pesto määret. Tervisliku baguette'i vahele on pandud kanafilee viilud, mõnusalt krõmpsuvad värske kurgi viilud ning frillise salati lehti.

Wrap suitsukanaga

Suitsukanawrapis oleme kasutanud pehmet tortillat, mis on täidetud suussulava karri-majoneesikastmega, lisanud ohtralt kana, maisi ja eksootilised ananassi- ja virsikutükid, mis karrimaitset täiendavad.

Liitu uudiskirjaga