Meisterkoka retseptiga paninid on kohal!

Nüüdsest leiab kioskite tänavatoidumenüüst ka maitsvad kodumaised paninid. Krõbedate ja mahlaste itaaliapäraste soojade võileibade valikust leiab kaks maitset: singi-juustu ja Teriyaki kana. 

Uute paninide retseptide autoriks on meisterkokk Indrek Kivisalu, keda tunneme kokana nii presidendi köögist, „Hommikutelevisioonist“ kui ka Food Studiost. Lähtudes Eesti inimeste maitse-eelistustest, on paninides rohkelt sisu. Singi-juustu panini vahel on mõnusalt suitsune maasink kvaliteetse Traditsioonilise Eesti juustuga, millele lisab mahlasust meisterkoka retsepti järgi valmistatud ürdikaste. Kana paninis on koos Teriyaki kastmes küpsetatud kanafilee ja kergelt sulanud juustu maitsed. Uutes paninides kasutatakse jätkuvalt koonerdamata kvaliteetset, värsket ja kodumaist toorainet: hõrk lepasuitsu maasink on toodetud Saaremaa Lihatööstuses spetsiaalselt R-kioski jaoks, eestlaste lemmik Traditsiooniline Eesti juust on valmistatud Estoveris ning teriyaki kaste tuleb Santa Marialt. Üks panini on piisavalt suur kustutamaks isegi suurema nälja!

Loe paninide kohta lisa siit!

 

 

Liitu uudis­kirjaga

[mc4wp_form id="645"]