Meisterkokk Indrek Kivisalu töötas välja uue R-kioski hot dogi

 

Maikuu lõpus tõi R-kiosk turule uhiuue hot dogi, mille retsepti on välja töötanud toidugurmaan, teleekraanidelt ja presidendi kokana tuntust kogunud Indrek Kivisalu.

 

Uue hot dogi hingeks on naturaalses lambasooles ürdivorst, mis on valmistatud Saarema lihaveise lihast. Uuele vorstile annab erilise ürdise meki õige tüümiani ja majoraani kooslus. Nagu ka teistes R-kioski vorstides, ei ole ürdivorstis lihaga koonerdatud – vorsti lihasisaldus on 85%.

 

Lisaks on meisterkokk uue hot dogi kõrvale loonud spetsiaalse retseptiga pipra-konjaki majoneesikastme. Sellesse unikaalsesse kastmesse on uhmerdatud kogu pipravägi: must, valge, roheline, rosee- ja vürtspipar ning eriti hõrgu maitse lisab Hennessy konjak. Uut ürdivorsti hot dogi pakutakse tervisliku terasaiaga, sest see toob esile ürdivorsti ning pipra-konjaki majoneesikastme ideaalse maitsekoosluse.

 

Meisterkoka Indrek Kivisalu retsepti järgi valmistatud ürdivorsti hot dog on tõeline maitsenauding, mida kindlasti peab iga eestlane proovima.

Liitu uudis­kirjaga

[mc4wp_form id="645"]